beste gps tracker kat

Ontdek de top 3 beste gps trackers voor jouw kat

Ben je bezorgd over de veiligheid van jouw kat wanneer hij alleen buiten rondsluipt? Met behulp van een GPS tracker speciaal ontworpen voor katten kun je nu gemakkelijk de locatie van jouw kat in de buurt achterhalen. Dit is niet alleen handig voor de dagelijkse monitoring, maar ook cruciaal wanneer je kat vermist raakt. Door gebruik te maken van een GPS tracker kun je altijd in real-time zien waar jouw kat zich bevindt en waar je hem kunt vinden.

Er zijn talloze GPS trackers voor katten op de markt, maar hoe vind je nu de beste GPS tracker voor jouw kat? Wij hebben voor jou de drie beste GPS trackers voor katten op een rijtje gezet. Door het gebruik van een GPS tracker, hoef je nooit meer in angst te zitten wanneer jouw kat buiten is. Met deze handige tool kun je jouw kat altijd volgen, waar hij ook gaat in de buurt. Investeer in de veiligheid van jouw kat en zorg ervoor dat je altijd weet waar hij is met behulp van een betrouwbare GPS tracker voor katten.

1. Weenect CATS²

Ben je op zoek naar een betrouwbare GPS tracker die je gemakkelijk aan de halsband van jouw kat kunt bevestigen? Zoek dan niet verder! De Weenect CATS GPS tracker is de ideale oplossing voor jou. Deze tracker is niet alleen 100% waterdicht, maar is ook uitgerust met een ingebouwde simkaart. Na activatie is de tracker bovendien verzekerd tegen verlies of diefstal. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het verliezen van de tracker.

Hoewel de GPS tracker van Weenect CATS een abonnement vereist, krijg je daar wel onbeperkt tracken voor een vast bedrag per maand. Dit heeft als voordeel dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het opladen van de simkaart van je kat. Via een speciale app op je smartphone kan je continu je kat volgen, zien waar hij is geweest en waar hij vaak komt. En als je geen smartphone bezit, kun je de tracker ook laden in je internetbrowser. Zo kan je altijd bijhouden waar je kat is en waar hij naartoe gaat.

Met een gemiddelde batterijduur van 4 dagen bij incidenteel gebruik en 3 dagen bij intensief gebruik, hoef je je geen zorgen te maken dat de tracker snel leeg raakt. Kortom, de Weenect CATS GPS tracker is de ideale oplossing om de veiligheid van jouw kat te waarborgen.

Bezoek bol.com om jouw Weenect CATS GPS tracker vandaag nog te bestellen en geef jezelf gemoedsrust.

2. SAMA Direct

Ben je bezorgd over de veiligheid van je kat als hij alleen buiten rondloopt? Dan is de Sama tracker de perfecte oplossing voor jou. Deze geavanceerde GPS-tracker heeft niet alleen GPS, maar ook Bluetooth en wifi-functies, zodat je altijd de exacte positie van je kat kunt achterhalen. Dankzij de klittenbandsluiting kan de tracker gemakkelijk aan het riempje van je kat worden bevestigd. Bovendien is de oplaadbare batterij duurzaam en gaat gemiddeld 30 dagen mee. De tracker is ook 100% waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je kat door de regen loopt.

Met de Sama GPS Tracker kun je altijd de locatie van je kat op de kaart zien. Dit is handig als je wilt weten of je kat binnen of buiten is of als hij een ommetje door de wijk maakt. Als je kat een bepaalde zone verlaat, wordt je direct gewaarschuwd, wat nuttig kan zijn als je bang bent dat je kat te ver wegloopt. En als er iets misgaat met je kat, waarschuwt de tracker je direct, zodat je snel actie kunt ondernemen.

Bestel de Sama tracker vandaag nog en geniet van de gemoedsrust die deze GPS-tracker biedt. Via bol.com kan je de Sama tracker gemakkelijk bestellen en snel in huis hebben. Wacht niet langer en geef jezelf en je kat de veiligheid die jullie verdienen!

3. Tractive GPS CAT 4

Ben je op zoek naar een GPS tracker waarmee je jouw kat live kunt volgen en zijn gedrag kunt monitoren? Dan is de Tractive GPS tracker voor katten zeker het overwegen waard. Naast het opsporen van je kat, kun je met deze tracker ook een virtuele omheining instellen. Zodra jouw kat deze omheining verlaat, krijg je direct een melding op je smartphone. Zo ben je er altijd op tijd bij als jouw kat te ver van huis gaat.

De Tractive GPS tracker voor katten biedt wereldwijde dekking en heeft een accu die tot wel 7 dagen meegaat. Na 2 uur opladen is de tracker weer helemaal klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat je een abonnement moet afsluiten voor de ingebouwde simkaart. Dit abonnement zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft met jouw kat en hem kunt blijven volgen.

Wil jij ook genieten van de gemoedsrust die de Tractive GPS tracker voor katten biedt? Bestel hem dan vandaag nog via bol.com en ontvang hem snel in huis!

Waar moet ik op letten tijdens de aanschaf van een gps tracker voor mijn kat?

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een GPS-tracker voor je kat:

 1. Grootte en gewicht: De GPS-tracker moet niet te groot en zwaar zijn, anders kan het oncomfortabel zijn voor je kat om te dragen.
 2. Nauwkeurigheid: De nauwkeurigheid van de tracker is belangrijk. Je wilt er zeker van zijn dat je altijd de juiste locatie van je kat krijgt.
 3. Batterijduur: Controleer de batterijduur van de tracker voordat je deze koopt. Sommige trackers hebben een langere batterijduur dan andere.
 4. Waterdichtheid: Het is belangrijk dat de GPS-tracker waterdicht is, vooral als je kat veel buiten is.
 5. Abonnementskosten: Veel GPS-trackers vereisen een abonnement om te kunnen werken. Controleer de kosten en welke service je hiervoor krijgt.
 6. Gebruiksvriendelijkheid: Een GPS-tracker moet gemakkelijk te gebruiken zijn, anders kan het lastig zijn om de locatie van je kat te volgen.
 7. Alarmfuncties: Sommige GPS-trackers hebben alarmfuncties die je waarschuwen als je kat een bepaalde zone verlaat. Dit kan handig zijn om te voorkomen dat je kat te ver weg gaat.

Door op deze factoren te letten, kun je de beste GPS-tracker voor je kat vinden en ervoor zorgen dat je altijd weet waar je huisdier is.

Wat zijn de voordelen van een gps tracker voor mijn kat?

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een GPS-tracker voor je kat, namelijk:

 1. Realtime locatie: Met een GPS-tracker kun je altijd en overal de exacte locatie van je kat in realtime zien. Dit is handig als je wilt weten waar je kat zich bevindt en of hij veilig is.
 2. Voorkom vermissing: Als je kat vermist raakt, kan een GPS-tracker je helpen om hem snel te vinden. Je kunt de locatie van je kat opzoeken en er snel naartoe gaan. Dit kan een hoop tijd en stress besparen.
 3. Veiligheid: Met een GPS-tracker kun je de bewegingen van je kat in de gaten houden. Als je bijvoorbeeld ziet dat je kat een drukke weg oversteekt, kun je snel ingrijpen en hem in veiligheid brengen.
 4. Inzicht in gedrag: Met sommige GPS-trackers kun je ook het gedrag van je kat monitoren. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel tijd hij buiten doorbrengt en waar hij graag naartoe gaat. Dit kan helpen bij het begrijpen van het gedrag van je kat.
 5. Makkelijk in gebruik: GPS-trackers voor katten zijn vaak klein en licht van gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan de halsband van je kat te bevestigen. Het gebruik van de tracker is vaak ook eenvoudig en kan worden bediend via een app op je smartphone.

Met een GPS-tracker voor je kat kun je dus een hoop gemoedsrust krijgen en de veiligheid van je geliefde huisdier vergroten.

Hoe werkt een GPS tracker voor katten?

Een GPS tracker voor katten werkt op basis van GPS-technologie. Het apparaatje maakt gebruik van satellieten om de locatie van de kat te bepalen en stuurt deze gegevens via een ingebouwde simkaart naar een app op de smartphone van de eigenaar. Zo kan de eigenaar altijd en overal de locatie van zijn of haar kat volgen. Sommige GPS trackers maken ook gebruik van andere technologieën zoals wifi en Bluetooth om nog nauwkeuriger de locatie te bepalen en om eventueel waarschuwingen te geven als de kat een bepaald gebied verlaat. De meeste GPS trackers zijn voorzien van een oplaadbare batterij die gemiddeld enkele dagen tot enkele weken meegaat, afhankelijk van het model en gebruik.

Hoe lang gaat de batterij van een GPS tracker voor katten mee?

De levensduur van de batterij van een GPS tracker voor katten kan variëren, afhankelijk van het model en de intensiteit van het gebruik. Over het algemeen gaan de batterijen van GPS trackers voor katten gemiddeld tussen de 2 en 30 dagen mee voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen, afhankelijk van het model en de functies van de tracker. Sommige trackers hebben ook energiebesparende functies om de batterijduur te verlengen. Het is belangrijk om te controleren wat de levensduur van de batterij is van het specifieke model dat je overweegt om te kopen, zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe vaak je de tracker moet opladen.

Zijn er abonnementskosten verbonden aan het gebruik van een GPS tracker voor katten?

Ja, voor het gebruik van de ingebouwde simkaart in de GPS tracker is meestal een abonnement nodig. Met het abonnement betaal je voor de data- en servicekosten, waaronder het verzenden van de locatiegegevens van de GPS tracker naar de app op je smartphone. De kosten en voorwaarden van het abonnement verschillen per GPS tracker en aanbieder. Het is belangrijk om deze goed te vergelijken voordat je een GPS tracker voor je kat aanschaft.

Conclusie

Het hebben van een GPS tracker voor je kat kan een geruststellend gevoel geven, vooral als je een buitenkat hebt die veel tijd buiten doorbrengt. Met de juiste GPS tracker kun je altijd de exacte locatie van je kat volgen en snel handelen als er iets mis is. Bij het kiezen van een GPS tracker voor je kat is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals batterijduur, waterdichtheid en abonnementskosten. Er zijn verschillende opties beschikbaar op de markt, dus doe je onderzoek om de beste optie te vinden die past bij de behoeften van jou en je kat.

Wil je jouw kat ook de veiligheid en vrijheid geven die hij verdient? Bestel dan nu een GPS tracker voor katten op bol.com. Kies uit een ruim assortiment en profiteer van snelle levering en uitstekende service. Zo kun je binnenkort met een gerust hart jouw kat laten genieten van zijn avonturen buiten.