Vlooien bij je kat: Kom in actie! Ontdek het perfecte vlooienmiddel!

Vlooienaanval op je kat? Geen paniek, we’ve got you covered! Vlooien kunnen een ware nachtmerrie zijn voor jou, je huishouden en vooral voor je geliefde viervoeter. Maar geen zorgen, we hebben de ultieme strategie om deze vervelende beestjes te verslaan!

Ontdek hier de meest effectieve manieren om vlooien bij je kat te bestrijden en voorgoed uit je huis te verbannen. Van krachtige vlooienmiddelen tot slimme huishoudelijke tips, we bieden je een compleet arsenaal aan methoden om deze ongenode gasten te verslaan.

Geef je kat de verlichting die ze nodig heeft en herstel de rust in je huis. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel van vlooien af te komen, en met onze praktische en doeltreffende aanpak ben je binnen de kortste keren weer vrij van deze jeukende plaag. Blijf niet langer rondspringen met vlooien, maar pak het probleem bij de kern aan!

Verraderlijke Vlooien: De Bloedzuigende Plaag van je Kat!

Vlooien – die kleine bloedparasieten die je kat kunnen teisteren en je huis in rep en roer brengen. Je eerste ontmoeting met deze kriebelige wezens is vaak wanneer ze uit de vacht van je kat springen.

Het zijn het hele jaar door aanwezige plaaggeesten die jeuk veroorzaken en dol zijn op het bloed van je geliefde kat. Hoewel vlooien het hele jaar voorkomen, gedijen ze vooral in de zomermaanden. Met hun vier levensfasen – ei, larf, pop en volwassen vlo – weten ze zich zowel buiten als binnen te nestelen. Ze hechten zich aan je schoenzolen en andere dieren kunnen ze ongemerkt naar binnen brengen.

Maar maak je geen zorgen, we laten je niet in de steek. Ontdek nu hoe je deze bloedzuigende plaag kunt bestrijden en je kat kunt bevrijden van deze irritante indringers!

Ontmasker Vlooien: Krabt jouw Kat zich Gek?

Als jouw geliefde kat zichzelf vaak bijt en krabt, is de kans groot dat hij last heeft van die vervelende vlooien. Maar maak je geen zorgen, ik ga je laten zien hoe je deze bloedzuigende boosdoeners kunt ontdekken en aanpakken!

Het begint met een eenvoudig hulpmiddel – een vlooienkam. Kam je kat grondig, zelfs op de moeilijk bereikbare plekjes zoals de liezen, waar vlooien zich graag nestelen. Leg de kam op een keukenrol en let op zwarte puntjes. Deze kunnen vlooien zijn of hun uitwerpselen. Veeg de kam af met het doekje en als je rode vlekken ziet, zijn dit vlooienpoepjes. Het rode komt van het bloed van je kat. Nu weet je zeker dat jouw kat wordt geplaagd door die kleine vampiers!

Maak je klaar om de strijd aan te gaan en je kat te bevrijden van deze jeukende kwelgeesten. Jouw kat zal je dankbaar zijn voor de opluchting!

Vecht terug tegen Vlooien: Top Vlooienmiddelen voor je Kat!

Wanneer die vervelende vlooien jouw kat teisteren, is het tijd om ze stevig aan te pakken! Gelukkig zijn er verschillende krachtige vlooienmiddelen beschikbaar om deze bloedzuigende parasieten te verslaan.

Ik heb speciaal voor jou de beste vlooienmiddelen op een rijtje gezet. Deze middelen staan klaar om jouw kat verlichting te bieden en die irritante vlooien te verjagen! Maar wees niet te gehaast: lees altijd de bijsluiter zorgvuldig door of vraag advies aan een dierenarts om ervoor te zorgen dat je de beste optie voor jouw kat kiest.

Trek ten strijde tegen vlooien en geef je kat het comfort en de rust die hij verdient!

Top 5 vlooienbanden voor je kat

Seresto Teken- en Vlooienband Kat

Tot 8 maanden lang Vlo- en Teekvrij met Seresto Vlooienband!

Zeg vaarwel tegen vlooien en teken die je kat lastigvallen! De Seresto vlooienband van Bayer is een geurloze en waterbestendige halsband die je kat tot wel 8 maanden lang beschermt. Hoe? Door een continue lage dosering af te geven van de krachtige werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine.

Wat maakt Seresto zo speciaal?

 • Doodt vlooien en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien.
 • Doodt teken en houdt ze tot 8 maanden op afstand.
 • Beschermt je kat én zijn omgeving tegen vlooienlarven tot wel 8 maanden.
 • Handig in te zetten bij een luizenbesmetting (Trichodectes canis).

De slimme werking van Seresto verspreidt de werkzame stoffen over de huid en vacht van je kat. Hierdoor houdt de halsband niet alleen teken op afstand, maar beschermt hij ook tegen de ontwikkeling van vlooienlarven.

Veiligheid staat voorop! Seresto is volkomen veilig voor je kat én voor jou. De dosering is laag genoeg om geen effect te hebben op je geliefde viervoeter. De halsband is zo ontworpen dat verstikking of verwurging wordt voorkomen, en als je kat per ongeluk vast komt te zitten, schiet de gesp los. Extra veiligheid wordt gegarandeerd met het breekpunt in de halsband.

Kies voor Seresto en gun je kat een vlooien- en teekvrij leven!

Teken- en Vlooienband Kat

Kom je maar niet van die vervelende vlooien af en lijken alle vlooienbanden te falen? Geen paniek! Ontmoet de JC Pets teken- en vlooienband, dé oplossing waar je naar op zoek bent!

De JC vlooienband biedt jou en je kat maar liefst 8 maanden lang, 24/7, een natuurlijke en geurloze bescherming tegen vlooien, teken en ander ongedierte. Geen gedoe meer met onaangename geuren of onhandige pasvormen, want deze band is op maat af te knippen, zodat het perfect past bij elke kat. Geef je kat een jeukvrij en rustig leven!

Weg met Vlooien en Teken Dit vlooien- en tekenmiddel biedt een volledige bescherming van 8 maanden tegen vlooien, teken en ander ongedierte. Het doodt en verjaagt ongedierte effectief. Zodra je de halsband bij je kat om doet, biedt het direct bescherming tegen vlooien. De werking komt voort uit een mix van essentiële oliën die zich continu verspreiden over de vacht van je geliefde huisdier.

Veilig en Diervriendelijk Onze halsband is uiterst veilig voor je viervoeter dankzij de ingebouwde veiligheidssluiting. Geen zorgen meer! Je kunt zelf de ruimte tussen de nek en de halsband bepalen. Een vingerbreedte ruimte is aan te raden voor een comfortabele pasvorm.

Geschikt voor Elke Kat De JC vlooienband is geschikt voor alle katten! Verstelbaar en op maat af te knippen, zodat het perfect past bij elke hals. Zorg ervoor dat de band goed contact maakt met de vacht, maar niet te strak zit, zodat je kat nog vrij kan bewegen.

Geef je kat de bescherming die hij verdient met de JC Pets teken- en vlooienband!

Beaphar Vlooienband Kat

Ontdek onze krachtige vlooienband voor katten – tot wel 6 maanden lang een vlo-vrije kat! Een revolutionair diergeneesmiddel dat korte metten maakt met vlooien bij jouw kat. Binnen 2-4 dagen is deze band volledig werkzaam en zorgt maar liefst 6 maanden lang voor een vlo-vrij leven. Speciaal ontwikkeld voor katten vanaf 6 maanden oud. Met ons geavanceerde veiligheidssysteem dat de band bij noodsituaties automatisch oprekt, hoef jij je geen zorgen te maken. Regen of glans, deze band blijft effectief, zelfs als hij nat wordt! Geen gedoe meer met verwijderen bij een regenbuitje. Laat jouw kat genieten van een zorgeloos bestaan met onze langwerkende vlooienband!

Biologische Vlooienband Kat

Bescherm jouw geliefde kat tegen de vlooienhorror – 100% natuurlijke formule! Vlooien kunnen een ware nachtmerrie zijn, en liefst 82,6% van alle katten wordt erdoor geteisterd als hun baasjes geen preventieve maatregelen nemen. Het ergste is dat veel baasjes niet eens doorhebben dat hun kat vlooien heeft.

Maar pas op, één enkele vlo kan al snel uitgroeien tot een ware vlooienplaag, die niet alleen de vacht van je kat aantast, maar ook je auto en huis binnendringt. En dat kan een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid van alle gezinsleden, inclusief volwassenen, kinderen en andere huisdieren.

Onze krachtige formule, bestaande uit 100% natuurlijke etherische oliën, wordt voortdurend verbeterd en aangepast om jouw kat te beschermen zoals geen ander. Deze vrolijk gekleurde geurhalsbandjes zijn niet alleen natuurlijk, anti-allergisch en milieuvriendelijk, maar ook volledig veilig voor het hele gezin, inclusief de kinderen.

We hebben onze kattenband speciaal ontworpen voor avontuurlijke poezen, met een handig veiligheidssysteem dat in noodgevallen automatisch loskomt. Dus laat je kat onbezorgd spelen, zonder verstikkingsgevaar! Bescherm jouw viervoeter met onze natuurlijke krachtpatser tegen vlooien en geef haar het vrije leven dat ze verdient.

Vlooienband kat

Laat je kat weer zorgeloos genieten met onze natuurlijke vlooienband! Terwijl jij ontspannen op de bank je favoriete serie kijkt, zie je je trouwe viervoeter zich suf krabben. Een machteloos gevoel, want niets is vervelender dan je geliefde kat te zien lijden onder die vervelende jeuk. Maar vrees niet, wij hebben dé oplossing: onze natuurlijke vlooienband. Makkelijk in gebruik en maar liefst 8 maanden lang biedt deze band bescherming aan jouw geliefde kat.

Bijna alle katten krijgen ooit te maken met die kleine zwarte parasieten: vlooien. Zodra ze zich in de vacht nestelen, vermenigvuldigen ze zich razendsnel. Eitjes worden gelegd en voor je het weet, zit je met een heuse plaag in huis. En dat veroorzaakt niet alleen ongemak voor jou, maar ook voor je geliefde huisdier.

Voorkomen is beter dan genezen! Dus zorg ervoor dat je jouw kat op tijd voorziet van onze vlooienband, die maar liefst 8 maanden lang bescherming biedt. Zo kun je weer ongestoord genieten van quality time met je kat, zonder je zorgen te maken over die vervelende vlooien.

Top 5 vlooienspray voor je kat

Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel 

Frontline Spray: De slimme oplossing voor vlooien- en tekenbestrijding bij je kat! Verlos je kat moeiteloos van vlooien en teken met onze handige Frontline Spray. Dit middel is speciaal ontworpen voor jonge huisdieren vanaf slechts 2 dagen oud! Zelfs oudere katten, drachtige of zogende poezen kunnen veilig genieten van de voordelen van Frontline Spray. Eenvoudig aan te brengen, rechtstreeks op de huid van je dier. Vergeet niet je handschoenen aan te trekken en volg nauwkeurig de instructies in de bijsluiter voor de juiste dosering.

Met slechts één toepassing biedt Frontline Spray 5 weken tot wel 3 maanden bescherming tegen vlooien en tot 1 maand tegen teken, afhankelijk van de infectiedruk. Bovendien is Frontline Spray ook meedogenloos voor bijtende luizen die zich op je huisdier bevinden. Het geheim? Fipronil bindt zich krachtig aan huidvet, waardoor water of wassen nauwelijks invloed heeft op de werking.

Kenmerken Frontline Spray:

 • Effectief tegen vlooien en teken bij je kat
 • Tot wel 6 weken lang bescherming tegen vlooien
 • Veilig voor kittens vanaf 2 dagen oud
 • Knuffel je kat gerust zodra de vacht droog is
 • Eenvoudig te doseren met de handige sprayflacon

Geef je kat de bescherming die het verdient en zeg vaarwel tegen vlooien en teken met Frontline Spray!

Beaphar dimethicare spray kat

Beaphar Dimethicare Anti Vlooien en Teken Spray: De slimme vachtverzorging tegen parasieten!

Zeg gedag tegen vlooien en teken met de revolutionaire Beaphar Dimethicare Spray! Dit vacht verzorgingsproduct hanteert een mechanische aanpak tegen ongewenste parasieten en pakt ze zonder genade aan. Wat het geheim is? Het innovatieve Duo-Complex van Aloe Vera en Dimethicon, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van (chemische) insecticiden, maar van siliconen (dimethicon). Deze slimme aanpak omhult de parasieten met een plakkend laagje, waardoor ze als het ware worden geïmmobiliseerd en vanzelf uit de vacht vallen. Bij langharige honden is het nog eenvoudiger, omdat de parasieten tijdens het borstelen moeiteloos verdwijnen.

Met Beaphar Dimethicare krijgen vlooien, teken, muggen, mijten en luizen geen schijn van kans. De dimethicon heeft een effect op alle levensstadia van de vlo, wat zorgt voor een grondige aanpak. Het beste van alles? De vacht blijft niet plakkerig! Het effect van de spray blijft maar liefst 8 – 10 dagen aanhouden, waardoor jouw trouwe viervoeter langdurig beschermd is.

Zorg voor een vlo- en tekenvrije vacht met Beaphar Dimethicare Anti Vlooien en Teken Spray. Jouw ultieme bondgenoot in de strijd tegen parasieten!

Anibio Tekenspray Tic-Spray voor katten

Ontdek de kracht van Anibio Tic-Spray: betrouwbare en langdurige bescherming tegen ongedierte voor uw geliefde huisdier! Deze biologische wateroplossing (zonder alcohol) met plantaardige werkstoffen biedt een veilig en natuurlijk alternatief voor chemische ongediertebescherming.

Simpelweg even sprayen en uw huisdier is tot wel 3 dagen beschermd tegen allerlei ongedierte. Tic-Spray verzorgt niet alleen de huid en vacht van uw trouwe metgezel, maar is ook nog eens reukvrij en waterbestendig. Geen gedoe of nare geuren, en ook nog geschikt voor katten vanwege de biologische formule.

Kies voor Tic-Spray en geef uw huisdier de zorg die het verdient, zonder schadelijke chemicaliën. Met Anibio Tic-Spray houdt u ongedierte op afstand op een natuurlijke en effectieve manier. Gun uw huisdier het beste en ervaar de kracht van biologische bescherming met Tic-Spray!

Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray Kat

Bescherm jouw geliefde kat tegen vlooien, teken en luizen met de krachtige Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray! Speciaal ontwikkeld voor zowel katten als kittens, biedt deze spray zowel behandeling als preventie tegen vervelende parasieten.

Laat jouw harige vriend genieten van een vlooienvrij leven en bescherm hem effectief tegen deze nare beestjes. De Fiprotec spray is niet alleen een remedie voor bestaande besmettingen, maar zorgt er ook voor dat nieuwe besmettingen tot wel 2 maanden worden voorkomen. Zo kan jouw kat vrij rondlopen zonder zich zorgen te maken over vervelende parasieten.

Met een werkzaamheid van maximaal één maand tegen teken, afhankelijk van de omgevingsfactoren, biedt deze spray een complete bescherming voor jouw trouwe metgezel. Geef je kat de zorg die hij verdient en zeg gedag tegen vlooien en teken met Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray!

Effipro Spray anti-vlooien, teken- en luizenspray 

Laat je kat weer vrij genieten zonder last te hebben van vlooien, teken en luizen dankzij Effipro Spray op basis van Fipronil! Deze doeltreffende spray is speciaal ontwikkeld voor katten en biedt tot wel 6 weken bescherming tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken.

Kittens vanaf slechts 2 dagen oud kunnen veilig behandeld worden, zodat je ook de allerkleinsten kunt beschermen. De toepassing is eenvoudig: maak de haren vochtig, spray direct op de huid en zorg dat de hele vacht goed vochtig wordt. Wrijf de spray in, vooral bij langharige katten, zodat het product tot op de huid doordringt.

Effipro Spray werkt als een krachtig schild voor je kat, maar let op: gebruik het niet bij zieke of herstellende dieren, en vermijd toepassing bij konijnen om bijwerkingen te voorkomen.

Geef je kat de bescherming die hij verdient en zeg vaarwel tegen vervelende parasieten met Effipro Spray!

Bye Bye Vlooien! Een Vlooienvrij Huis in 3 Stappen

Nu je je geliefde kat hebt behandeld tegen vlooien, is het tijd om jouw huis vlooienvrij te maken! Vlooien kunnen zich namelijk verschuilen in kieren en hoeken, maar maak je geen zorgen – ik heb de gouden formule voor jou!

Stap 1: Was Alles!

Gooi alles wat in de was kan, zoals kussenslopen, bankhoezen, speeltjes en kattenkleedjes, in de wasmachine. Vergeet ook niet de slaapkamer – was het dekbedovertrek en het dekbed als jouw kat daar weleens komt. Fris en schoon is het motto!

Stap 2: Antivlooien Spray

Bescherm je huis tegen ongenode gasten met een krachtige antivlooien spray. Spuit het in kleden, kieren en hoeken – overal waar die vervelende vlooien zich kunnen verstoppen. Zelfs mijn stoffen boxspring kreeg een behandeling. Pro-tip: eerst even stofzuigen voor het beste resultaat!

Stap 3: Vlooienvrije Stofzuiger

Hier is mijn geheime wapen: knip een vlooienband in stukjes en stop deze in de stofzuigerzak. Zo worden eventuele opgezogen vlooien meteen uitgeschakeld en krijgen ze geen kans om te ontsnappen!

Zeg vaarwel tegen die vlooien en geniet van een schoon, vlooienvrij huis waar jouw kat en jijzelf zich weer helemaal op je gemak kunnen voelen!

Top 5 anti vlooienspray voor je huis

Pestline Vlooien Spray

Jeuk, Jeuk, Overal Jeuk! Vlooien, Weg Ermee!

Zodra het woord ‘vlooien’ valt, begint het al te kriebelen. Maar wat als die irritante beestjes zich écht in jouw huis hebben genesteld? Geen paniek! Met Pestline Vlooien Spray heb jij de ultieme oplossing in handen voor een vlooienvrij bestaan.

Pestline Vlooienspray is de geheime wapen in de strijd tegen deze vervelende parasieten. Deze krachtige anti vlooien spray is perfect voor de vlooienbestrijding. Tapijten, naden, kieren – geen hoekje blijft onaangeroerd. Zelfs het mandje van jouw trouwe viervoeter is veilig dankzij deze wonderlijke spray.

Het beste? Geen schadelijke chemicaliën! Pestline Vlooienspray gebruikt een unieke silicone polymeer formule die vlooien letterlijk inpakt en uitschakelt. Vergeet die chemische troep! Pestline werkt puur mechanisch, dus het is veilig voor jou, je huisdieren én het milieu.

Grijp nu de macht over die vlooien en laat je verbazen door het snelle knockdown effect van Pestline Vlooien Spray. Zeg vaarwel tegen die jeukende plaaggeesten en geniet weer van een ongestoord en vlooienvrij leven!

HomeGard Vlooienspray

Ontdek HomeGard Vlooienspray: De Ultieme Vlooiendoder!

Klaar met die vervelende vlooien in huis? HomeGard Vlooienspray komt als een ware held in actie. Deze krachtige spray op basis van silicone polymeren zorgt voor een directe aanval op die kriebelige indringers. En het beste van alles? Geen gif, geen biocide, alleen mechanische kracht!

Als de vlooien in aanraking komen met deze wonderformule, worden ze ogenblikkelijk gevangen en uitgeschakeld door het ingenieuze polymerennetwerk. Het resultaat? Een vlooienvrij huis zonder schadelijke chemicaliën. Pure, effectieve werking zonder compromissen!

Gebruik HomeGard Vlooienspray overal waar vlooien zich schuilhouden. Van naden en kieren tot vloerbedekking en zelfs de mand van jouw huisdier – deze spray maakt korte metten met de plaag. Geen plek blijft onaangetast.

Maak korte metten met die vlooienplaag en kies voor HomeGard Vlooienspray. Verlos jezelf en je huisdieren van de jeuk en geniet van een schoon en vlooienvrij thuis. Eindelijk, een effectieve oplossing zonder compromissen!

HGX spray tegen vlooien

Zeg vaarwel tegen vlooien met HGX Vlooienspray!

HGX Vlooienspray is dé ultieme vlooiendoder! Effectief, snel en doeltreffend. Geen vlooienprobleem is opgewassen tegen deze krachtige spray. En het beste van alles? Je kunt het ook preventief gebruiken om een vlooienplaag te voorkomen. HGX Vlooienspray biedt langdurige bescherming van 4 tot 6 weken en laat geen vlekken achter. Een must-have voor een vlooivrij huis!

Deze anti-vlooien spray is een ware krachtpatser. Met zijn effectieve werking rekent het genadeloos af met vlooien in huis. Kieren, naden of andere plekken waar de insecten zich verstoppen, HGX Vlooienspray vindt ze allemaal!

Maak je huis vlooienvrij door eerst goed te stofzuigen en daarna gelijkmatig de spray aan te brengen. Vanaf een afstand van ongeveer 20 cm spuit je de vlooienspray totdat het oppervlak licht vochtig is. Klaar is Kees!

Laat HGX Vlooienspray jouw huis beschermen tegen die vervelende vlooien. Met HGX in huis, zijn vlooien nergens meer te bekennen!

Roxasect Spray tegen Vlooien

Zeg vaarwel tegen vlooien met Roxasect Spuitbus!

Ben jij die vlooien en hun larven in huis helemaal zat? Roxasect Spuitbus tegen vlooien is jouw ultieme wapen tegen deze kleine beestjes! Met de kracht van permethrin en tetramethrin rekent deze spray snel en doeltreffend af met vlooien. Het is speciaal ontworpen om kieren, naden en andere schuilplaatsen van vlooien aan te pakken. En het beste van alles? Het blijft maar liefst 4 tot 6 weken werkzaam na de bespuiting.

Waarom kiezen voor Roxasect Spuitbus tegen Vlooien?

 • Snel en effectief: Geen genade voor vlooien en vlooienlarven!
 • Langdurige werking: Biedt 4 tot 6 weken lang bescherming tegen vlooien.
 • Doeltreffend: Zeg definitief gedag tegen die vervelende vlooien en hun larven.

Met Roxasect Spuitbus tegen vlooien in huis, creëer je een vlooienvrije omgeving waar jij en je huisdieren van kunnen genieten. Laat vlooien geen kans meer krijgen en kies voor de kracht van Roxasect!

Beaphar Vlooienmiddel Omgevingsspray

Reken af met vlooien en teken met Beaphar Vlooienmiddel Omgevingsspray!

Vlooien en teken kunnen een ware nachtmerrie zijn voor jou en je huisdieren. Maar geen paniek! Beaphar Vlooienmiddel Omgevingsspray biedt de ultieme oplossing. Deze krachtige spray doodt niet alleen vlooien en hun larven, maar ook teken in de omgeving van je dier. Zo voorkom je parasitaire herbesmetting en geniet je weer van een vlooienvrije omgeving.

Wat maakt Beaphar Omgevingsspray zo speciaal?

 • Onmiddellijke werking: Bye bye, vlooien en teken!
 • Langdurige bescherming: De spray blijft maar liefst 6 maanden actief.
 • Veelzijdig gebruik: Ideaal voor tapijten, vloerkleden, parketvloeren, fauteuils en manden.

Met een inhoud van 250 ml kan je maar liefst 70m2 behandelen, waardoor je hele huis weer veilig en vlooienvrij wordt. Dood vlooien, larven, eitjes en teken, en geef jouw huisdieren de rust die ze verdienen!

Reken af met deze vervelende indringers en kies voor Beaphar Vlooienmiddel Omgevingsspray – jouw ultieme wapen tegen vlooien en teken!

Vang de onzichtbare indringers met de Vlooienkam!

Zelfs als je kat voornamelijk binnenshuis blijft, kunnen vlooien stiekem meeliften op je schoenzolen. Daarom is het verstandig om je harige vriend af en toe te checken op deze vervelende parasieten. De Vlooienkam is hierbij jouw beste vriend! Met deze handige kam speur je naar vlooienpoepjes die de aanwezigheid van vlooien verraden. Veeg de kam over een stukje keukenpapier en als er een donkere veeg verschijnt, heb je helaas beet: vlooienpoep!

Belangrijk: Kittens vragen speciale aandacht als het om vlooienbestrijding gaat. Niet alle vlooienmiddelen zijn geschikt voor hen. Raadpleeg dus altijd de dierenarts voor het juiste advies.

Geen paniek! De dierenarts heeft een scala aan effectieve vlooienmiddelen beschikbaar, zodat je jouw kat snel van deze beestjes verlost. En goed nieuws, een enkele behandeling werkt vaak maandenlang, meestal 3 tot 6 maanden.

Wees de vlooien te slim af en vertrouw op de vlooienkam – jouw oog voor het onzichtbare en jouw bondgenoot in de strijd tegen vlooien!

Gefeliciteerd, je bent nu een ware vlooienbestrijdingsdeskundige voor je geliefde kat en je huis! Mocht je nog op zoek zijn naar een ander geweldig vlooienmiddel om het ongedierte de baas te blijven, dan is Bol.com jouw ultieme bestemming. Ontdek daar het perfecte anti-vlooienmiddel dat jouw kat een vlooienvrij leven geeft!

Laat die vervelende vlooien geen schijn van kans hebben. Met de juiste middelen, zoals een superheldenarsenaal tegen vlooien, houd je jouw huisdier en huis gelukkig en gezond. Vergeet die jeukende beestjes en geniet samen met je kat van een vlooienvrij avontuur.

Twijfel niet langer! Bezoek Bol.com en ontdek een wereld vol effectieve vlooienmiddelen, zodat jij en je kat in alle rust kunnen genieten van jullie samenzijn.