beste krabpaal petrebels

Top 10 krabpalen van Petrebels (2021)

Ben je op zoek naar een Petrebels krabpaal voor jouw kat, maar weet je niet welke krabpaal van Petrebels je moet kiezen? Geen nood, dan is deze koopgids voor jou.

In deze koopgids vertel ik jou alles over de beste Petrebels krabpalen voor jouw kat van dit moment. Ik vertel je ook waar je op moet letten bij de aanschaf van een Petrebels krabpaal, waarom je er één zou moeten kopen en beantwoord ik veelvoorkomende vragen.

Daarom heb ik voor jou in deze koopgids alleen de beste Petrebels krabpalen geselecteerd, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je alleen de beste krabpaal van Petrebels voor jouw kat koopt.

Beste Petrebels krabpalen in één oogopslag

Voordat ik tot mijn beste aanbevelingen kom en vaststel wat de beste Petrebels krabpalen voor jouw kat zijn, gaan vele uren aan onderzoek vooraf.

Ik selecteer de krabpalen op basis van uitgebreid onderzoek, populariteit en klantenbeoordelingen. Hierdoor ben ik er zeker van dat ik jou alleen de beste krabpalen van Petrebels voor jouw kat kan laten zien.

Hieronder zie je in één oogopslag de 10 beste Petrebels krabpalen voor jouw kat van dit moment.

Hoe kies je de beste krabpaal van Petrebels voor jouw kat?

Krabpalen kun je kopen in vele soorten en afmetingen. De perfecte krabpaal voor je hangt af van hoeveel ruimte je thuis hebt en hoe groot je kat is. Heb je meer dan één kat? Dan kies je liever voor een grotere krabpaal met meer opties. Heb je maar één kat of weinig ruimte thuis? Dan is een kleinere krabpaal de juiste keuze.

Sommige krabpalen zijn precies hoe ze heten, een paal om aan te krabben. Terwijl andere krabpalen juist veel uitgebreider zijn met plekken om lekker te liggen, klimmen en te spelen met een bevestigd speeltouw. Kijk altijd naar de persoonlijkheid van je kat en naar de grootte van de krabpaal om te bepalen of je een simpele of een uitgebreidere krabpaal moet hebben.

Ook niet geheel onbelangrijk is het uiterlijk van de krabpaal, aangezien de paal in je huis komt te staan. Wees er dus zeker van dat deze bij je interieur past of niet al te veel opvalt in je huis. Tegenwoordig zijn krabpalen in veel verschillende stijlen verkrijgbaar, dus met een beetje goed zoeken en nadenken, moet je er zeker eentje vinden die bij jou, je kat en je huis past.

Beste keuze: Petrebels Maine 90

Ben je op zoek naar een extra krabpaal of heb je simpelweg weinig ruimte thuis? Zoek dan niet verder, dan is de Maine 90 van Petrebels de krabpaal voor jou. Betaalbaar, past in elke ruimte en is geschikt voor alle katten (klein en groot)

Met een stabiele bodemplaat van 40 x 40 centimeter is deze krabpaal steviger dan je denkt. Kittens kunnen zonder probleem in deze krabpaal klimmen en een grote kat kan hier tegen aanleunen om lekker te krabben zonder dat de paal omvalt.

Of je nu je bank wilt beschermen of gewoon op zoek bent naar een extra krabpaal voor je kat die ook nog eens betaalbaar en mooi is, dan is de Petrebels Maine 90 de beste keuze voor jou.

Tweede keuze: Petrebels Victoria 125

Wil je toch liever een wat luxere krabpaal die niet veel ruimte in beslag neemt? Dan is de Petrebels Victoria 125 de ideale krabpaal voor jou. Met drie krabstammen van 12 centimeter dik, fluweelzachte pluche, twee loungemanden, een speeltunnel, een speeltje en een heerlijk slaaphuisje is deze krabpaal alles wat jouw kat wensen kan.

Heb je één of meerdere katten en ben je op zoek naar meer speel en slaapplezier voor je huiskatten? Zoek dan niet verder, ga dan voor de Petrebels Victoria 125. Je kat of katten zullen weg zijn van deze mooie, prachtige en betaalbare krabpaal.

Je hebt keuze uit 3 kleuren waardoor er zeker eentje bij zit die prachtig in je huis of appartement zal staan, plus dat de paal stevig, robuust, betaalbaar en veel opties biedt, is het een uitstekende tweede keuze.

Ook geweldig: Petrebels Catharina 160

Hou je van modern en een strak design? Dan is de Petrebels Catharina 160 de krabpaal voor jou. Door de duurzame en natuurlijke materialen die gebruikt zijn om deze krabpaal te maken, heeft de paal een luxueuze uitstraling.

Door de extra dikke bodemplaat staat deze krabpaal als een huis op de grond. Met voldoende ligplaatsen en voldoende krabgelegenheden is de Petrebels Catharina 160 de ideale krabpaal voor iedereen die van een strak en modern design houdt, en hun kat of katten tevreden wilt houden.

Door de betaalbare prijs, het design en de stevigheid van de krabpaal is de Petrebels Catharina een geweldige derde keuze.

Petrebels krabpaal voor jouw kat kopen? Let hier dan op!

beste krabpaal petrebels

Krabpalen zijn er in zoveel verschillende varianten. Zoveel verschillende maten, vormen en materialen. Als je op zoek bent naar een krabpaal voor je kat, kun je het beste denken als een kat. Ik geef je nu wat waardevolle tips en adviezen, zodat je kunt kiezen welke krabpaal het beste bij jou en je kat past.

Hoogte van de krabpaal

Zorg ervoor dat je een krabpaal koopt dat groot genoeg is voor je kat. Wanneer een kat begint te krabben, reikt hij of zij naar boven en krabt dan naar beneden tegen de paal. De paal moet ongeveer 1,5 keer zo groot zijn als je kat. Hierdoor kan hij of zij zich volledig uitstrekken. Hoe groter en steviger een krabpaal is, hoe groter de kans dat je kat het aangewezen krabmeubel boven je bank of stoel verkiest.

Stevigheid en stabiliteit van de krabpaal

De stevigheid en stabiliteit van een krabpaal is voor een kat belangrijker dan het materiaal van de paal. Het is erg belangrijk dat de krabpaal stabiel en stevig is. Als de aangewezen krabpaal niet rechtop blijft staan, kan de kat niet krabben naar zijn of haar wens. Hierdoor gaat je kat op zoek naar betere krabopties.

Veelgestelde vragen over krabpalen

beste petrebels krabpaal

Hoe groot moet een krabpaal zijn?

De krabpaal moet minimaal 10 centimeter langer zijn dan het lichaam van je kat wanneer hij of zij zich volledig uitstrekt. Bij twijfel koop je altijd een grotere krabpaal voor je kat. De krabpalen in deze koopgids zijn stuk voor stuk geschikt voor alle katten van verschillende groottes.

Wil je toch liever een wat grotere krabpaal, dan raad ik je de Petrebels Victoria 141 aan. Deze krabpaal is geschikt voor alle katten en is ideaal als je meerdere katten thuis hebt. Omdat deze krabpaal in meerdere kleuren verkrijgbaar is, weet ik zeker dat er eentje bij zit voor je die perfect bij je interieur past.

Wat is het beste materiaal voor een krabpaal?

De beste krabpalen worden gemaakt van sisal. Sisal is een supersterk materiaal dat uitermate geschikt is voor de nagels van je kat. Je kat kan hier heerlijk zijn nageltjes inzetten zonder dat hij of zij vast blijft zitten.

Het is wel belangrijk dat het sisaltouw minimaal 5 millimeter dik is en op de juiste manier verwerkt is. Gelukkig doet Petrebels dit al, dus zo ben jij er zeker van dat een krabpaal van Petrebels lekker lang meegaat. Wel zo handig, want elke 3 maanden een nieuwe krabpaal kopen voor je kat wordt al gauw een duur grapje.

De bodemplaat van een krabpaal zorgt ervoor dat de krabpaal blijft staan en niet omvalt als je kat de krabpaal gebruikt. Bij Petrebels houden ze hier altijd rekening mee, daarom ben ik ook zo’n fan van de Maine 90 van Petrebels. Betaalbaar, kwaliteit en staat als een huis.

Hoeveel krabpalen moet een kat hebben?

Een kat zou meer dan één krab optie moeten hebben, zo biedt jij je kat voldoende krab gelegenheden aan. Heb je meerdere katten? Dan zou elke kat min of meer een eigen krab gelegenheid moeten hebben.

Stel je hebt 2 katten, dan kun je één grotere krabpaal kopen en bijvoorbeeld twee Maine 90 krabpalen. Zo bied je je katten voldoende gelegenheden om te krabben, zonder dat ze ruzie hoeven te maken om de krabpaal.

Het gaat erom dat je je kat of katten voldoende gelegenheden biedt om te krabben, bespaar hier niet op. Het is een absolute vereiste voor een gelukkige kat en zo ben je er zeker van dat je meubels heel blijven.

Hoe leer ik mijn kat de krabpaal te gebruiken?

Feliway en kattenkruid zijn meestal goede hulpmiddelen. Plaats de krabpalen in de buurt van de plekken waar je kat gewoonlijk graag krabt. Als je de krabpaal ergens in een donkere hoek wegstopt, zal de krabpaal hoogstwaarschijnlijk niet gebruikt worden.

Waarom een krabpaal van Petrebels?

De krabpalen van Petrebels zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit, betaalbaar en bieden alles wat je kat nodig heeft om een gelukkige kat te zijn.

Hoe vaak heb je al een goedkope krabpaal gekocht die je binnen de kortste keren weg kon gooien omdat de krabpaal al kapot was? Waarschijnlijk vaker dan je lief is.

Met een Petrebels krabpaal heb je hier geen last van omdat deze krabpalen van de hoogste kwaliteit en betaalbaar zijn. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen die op de juiste manier verwerkt worden, zodat jij alleen het beste voor je kat koopt.

Conclusie beste Petrebels krabpaal

Ik hoop dat je nu een goed idee hebt van waar je op moet letten bij een krabpaal voor je kat. Duurzaamheid en kwaliteit zijn essentieel, evenals het kraboppervlak dat aantrekkelijk moet zijn voor je kat. Mijn beste keuze, de Petrebels Maine 90, vinkt al deze vakjes aan.