Top 5 design kattenbakken van 2022


beste design kattenbak

Een groot nadeel van een kat in huis hebben is waarschijnlijk de kattenbak. Maar dat betekent niet dat je een lelijke kattenbak hoeft te kopen voor je kat. Een design kattenbak kan een echte aanwinst voor in huis zijn. Je kunt een design kattenbak een mooi plekje geven zonder dat jij je aan de kattenbak stoort. Met de hieronder 5 beste design kattenbakken zit je altijd goed.

Overzicht beste design kattenbakken voor jouw kat

Dit zijn de beste design kattenbakken voor jouw kat op basis van prijs, kwaliteit, beoordelingen en gebruik.

Wat is een design kattenbak?

Laten we eerlijk zijn, over het algemeen zijn de meeste kattenbakken niet mooi om te zien en zijn ze ook geen echte aanwinst voor jouw interieur. De oplossing voor dit probleem? Een design kattenbak. Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze. Zo zijn er strakke design kattenbakken, maar ook bakken in andere vormen dan de standaard kattenbakken. Dus ook voor jouw interieur is er een passende design kattenbak. Wil je een kattenbak met stijl? Ga dan voor een design kattenbak.

Imac Zuma design kattenbak

Zuma is een design kattenbak van het merk Imac en biedt jou en jouw allerlei voordelen. Zo is deze design kattenbak voorzien van een uitschuifbare lade, zo kun je op een schone en gemakkelijke manier de ontlasting van jouw kat verwijderen. Deze mooie kattenbak is voorzien van een ventilatierooster en een speciaal filter die nare geurtjes filtert. Dit voorkomt dat de kattenbak minder snel gaat stinken. De kattenbak kun je dankzij het handvat gemakkelijk optillen en met schepje dat er bijkomt kun je de ontlasting van je kat uit de bak scheppen.

Curver design kattenbak

Deze design kattenbak van Curver is vervaardigd van een zeer sterk materiaal, namelijk Rattan. Rattan is gevlochten kunststof en kan een stootje hebben. Door het materiaal ziet de kattenbak er modern en mooi uit, en zal zeker mooi in jouw huis staan. Het mooie van deze kattenbak is dat jouw kat op een rooster moet staan voor dat hij uit de bak gaat, hierdoor wordt voorkomen dat jouw kat de kattenbakvulling mee de woonkamer in neemt. Met al een mooie kattenbak voor een betaalbare prijs.

Trixie design kattenhuis

Deze design kattenhuis van Trixie is erg mooi om te zien en zou een random meubelstuk in jouw huis kunnen zijn. In dit kattenhuis is er ruimte om een open kattenbak neer te zetten. Als je al een open kattenbak hebt dan is dit fraaie kattenhuis uitermate geschikt om de open kattenbak in te zetten. Moet je de kattenbak schoonmaken? Dan kun je eenvoudig het deurtje opendoen om de kattenbak van je kat schoon te maken. Het kattenhuis is voorzien van voldoende ventilatie zodat er geen nare geurtjes in het huisje blijven hangen. Het kattenhuis biedt je kat ook nog eens voldoende privacy als moeder natuur roept.

SinDesign poopoopeedo design kattenbak

Dit ware kunstwerk is een design kattenbak van het merk SinDesign. Dit is met recht een kattenbak voor hippe kattenouders en katten. Deze kattenbak kun je gemakkelijk uit uit elkaar halen, omdat deze kattenbak uit twee helften bestaat en dat is wel zo handig als je kattenbak schoon moet maken. Wil je eens wat compleet anders dan een standaard kattenbak? Dan is deze design kattenbak van SinDesign een uitstekende keuze en haal je een waar kunstwerk in huis.

Catandwood design kattenbak

Kijk je liever niet tegen een kattenbak aan? Dan kun je overwegen om de design kattenbak van Catandwood aan te schaffen. Het mooie van deze kattenbak ombouw is dat je de kattenbak van je kat in deze ombouw kunt verstoppen. Een pluspunt van deze design kattenbak is dat het ook geschikt is voor de wat grotere kat en gemaakt is van dik berkenmultiplex. Dit zorgt ervoor dat je kwaliteit in huis haalt en ook nog eens mooi oogt.

Conclusie beste design kattenbak

Je bent aan het einde van dit blog gekomen, je hebt kunnen lezen wat de 5 beste design kattenbakken zijn. Hopelijk heb je een keuze kunnen maken. Is dat nog niet gelukt? Bekijk dan de top 10 design kattenbakken van bol.com eens.

Wendy

Hallo, ik ben Wendy. Ik heb al jarenlang een kat en ben een echte kattenliefhebber. Ik vind het leuk om op mijn website allerlei handige informatie en tips over katten te delen. Veel plezier!

Recent Content