Whiskas natvoer

Top 5 Beste Whiskas Natvoer voor de Gezondheid van Je Kat

Als trotse eigenaar van een kat, is het begrijpelijk dat je alleen het beste wilt voor je harige metgezel. Een belangrijk aspect van de zorg voor je kat is het bieden van hoogwaardige voeding die haar gezondheid en welzijn bevordert. Whiskas natvoer is een merk dat vaak wordt geprezen om zijn kwaliteit en voedingswaarde. In dit artikel zullen we de voordelen van Whiskas natvoer bespreken en waarom het een uitstekende keuze kan zijn voor de voeding van jouw geliefde kat. Natuurlijk geven we jullie ook een overzicht van de beste Whiskas natvoer producten.

Voedzame Samenstelling: Een Delicate Balans voor Elke Levensfase

Whiskas natvoer heeft zich een reputatie verworven vanwege zijn ongeëvenaarde, uitgebalanceerde en voedzame samenstelling. Achter elk zakje of blikje Whiskas natvoer gaat zorgvuldig onderzoek schuil om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de uiteenlopende voedingsbehoeften van katten gedurende hun hele leven. Dit merk heeft begrepen dat elke levensfase, of het nu gaat om de energieke jeugd van een kitten, de actieve volwassenheid van een volwassen kat, of de welverdiende rust van een senior kat, unieke vereisten met zich meebrengt.

Voor Kittens in Hun Essentiële Groeifase

Kittens zijn volop in ontwikkeling en hebben een speciale voeding nodig om hun groeiende lichaam en snel ontwikkelende organen te ondersteunen. Whiskas natvoer voor kittens is verrijkt met de juiste balans van voedingsstoffen, waaronder hoogwaardige eiwitten en essentiële vetzuren, om te zorgen voor optimale groei en ontwikkeling. Calcium en fosfor, essentieel voor sterke botten en tanden, zijn in de juiste verhouding aanwezig om te voldoen aan de behoeften van groeiende kittens.

Voeding voor Actieve Volwassen Katten

Wanneer je kat de volwassen levensfase bereikt, veranderen haar voedingsbehoeften. Whiskas begrijpt dat actieve volwassen katten een combinatie van voedingsstoffen nodig hebben om hun energieke levensstijl te ondersteunen. Het natvoer biedt een gebalanceerde mix van eiwitten, koolhydraten en vetten om de dagelijkse activiteiten van je volwassen kat te ondersteunen. Daarnaast zijn toegevoegde antioxidanten zoals vitamine E en vitamine C belangrijk voor een sterk immuunsysteem, terwijl de omega-3 en omega-6 vetzuren bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht.

Verfijnde Zorg voor Seniorkatten

Naarmate katten ouder worden, kunnen ze te maken krijgen met veranderingen in hun metabolisme en lichaamsbehoeften. Whiskas natvoer voor seniorkatten is ontworpen met specifieke aandacht voor deze behoeften. Het bevat aangepaste porties en voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan de gezondheid van de nieren, gewrichten en spijsvertering van oudere katten. Bovendien zijn de smaken zorgvuldig gekozen om de eetlust van seniorkatten te stimuleren en hun dagelijkse voedingsinname te bevorderen.

In essentie biedt Whiskas natvoer een voedingsoplossing die verder gaat dan alleen het vullen van de maag van je kat. Het vertegenwoordigt een holistische benadering van kattenvoeding, rekening houdend met hun fysieke en voedingsbehoeften op elke leeftijd. Het maakt niet uit in welke levensfase je geliefde kat zich bevindt, Whiskas natvoer staat klaar om haar te ondersteunen met de voedzame samenstelling die ze verdient.

Optimaal Hydratatiebeheer via Hoog Vochtgehalte

Een van de vooraanstaande eigenschappen die Whiskas natvoer onderscheidt, is het opvallend hoge vochtgehalte dat in elk portiezakje of blikje te vinden is. Dit eigenschap alleen al speelt een cruciale rol in de gezondheid en het welzijn van jouw geliefde kat. Het is algemeen bekend dat katten van nature niet altijd een grote neiging hebben om veel water te drinken. Dit kan leiden tot uitdagingen op het gebied van hydratatie, wat op zijn beurt negatieve gevolgen kan hebben voor hun algehele gezondheid.

Wanneer je kat Whiskas natvoer consumeert, voorzie je haar niet alleen van voedzame maaltijden, maar je draagt ook bij aan een uitgebreider hydratatieniveau. Dit is van onschatbare waarde omdat voldoende hydratatie een sleutelfactor is in het handhaven van de gezondheid van haar vitale organen, waaronder de nieren en de urinewegen. Door het vochtgehalte in Whiskas natvoer wordt het risico op problemen zoals urinewegstenen aanzienlijk verminderd, aangezien goed gehydrateerde urinewegen minder vatbaar zijn voor de vorming van deze potentieel pijnlijke aandoening.

Maar de impact van optimaal hydratatiebeheer reikt verder dan alleen de fysieke gezondheid van je kat. Een goede vochtinname kan ook bijdragen aan haar algehele welzijn. Het kan helpen bij het behouden van een gezonde huid en een glanzende vacht, wat op zijn beurt haar uitstraling verbetert en haar vitaliteit benadrukt.

Het geheim achter het hoge vochtgehalte van Whiskas natvoer ligt in de toewijding van het merk om te voorzien in de behoeften van katten op meerdere niveaus. Door deze doordachte benadering kunnen katten genieten van smakelijke maaltijden die niet alleen hun smaakpapillen prikkelen, maar ook bijdragen aan hun algehele gezondheid en welzijn. Bij het kiezen van Whiskas natvoer kies je niet alleen voor voeding, maar ook voor optimale hydratatie en een betere levenskwaliteit voor je geliefde kat.

Smakelijke Variëteit: Een Culinaire Wereld voor Veeleisende Katten

Verfijnde Smaakvoorkeuren van Katten

Katten, die vaak met hun eigen unieke voorkeuren komen, hebben een verfijnde smaak die niet gemakkelijk tevreden te stellen is. Dit is een waarheid die Whiskas ter harte heeft genomen en briljant heeft omgezet in een kenmerk dat hun natvoer onderscheidt: een scala aan smakelijke varianten die zelfs de meest veeleisende katten volledig tevreden stellen. Deze variëteit in smaken is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen van je kat, maar ook een manier om haar dagelijkse voeding opwindender en bevredigender te maken.

Variëteit aan Smakelijke Opties

Whiskas heeft begrepen dat elke kat haar eigen unieke voorkeuren heeft als het gaat om smaak en textuur. Daarom heeft het merk een uitgebreide selectie van smaken samengesteld, variërend van heerlijke vissoorten tot hartig gevogelte en sappig rundvlees. Dit betekent dat ongeacht of jouw kat zich aangetrokken voelt tot de zilte aroma’s van de zee, de lichte smaak van gevogelte of de robuuste tonen van rundvlees, er altijd een Whiskas natvoer is dat aan haar culinaire voorkeuren voldoet.

Een Opwindende en Bevredigende Voedingservaring

Deze culinaire verscheidenheid is niet alleen bedoeld om de smaakpapillen van je kat tevreden te stellen, maar het biedt ook praktische voordelen voor jou als eigenaar. Het geeft je de mogelijkheid om af te wisselen tussen verschillende smaken en texturen, wat kan helpen om de eetlust van je kat gestimuleerd te houden. Dit is vooral nuttig als je merkt dat je kat soms kieskeurig is of haar interesse in voedsel lijkt te verliezen.

Bovendien kunnen deze gevarieerde smaken bijdragen aan de algehele tevredenheid van je kat. Net zoals mensen genieten van een gevarieerd dieet, kan het aanbieden van verschillende smaken ervoor zorgen dat je kat enthousiast blijft over haar maaltijden en niet verveeld raakt.

In de wereld van Whiskas natvoer is er meer dan alleen voeding – het is een culinaire reis voor je kat. Een reis die haar smaakpapillen zal verrukken, haar nieuwsgierigheid zal stimuleren en haar dagelijkse maaltijden zal transformeren in smakelijke avonturen. Met deze smakelijke variëteit laat Whiskas zien dat voeding niet alleen een noodzaak is, maar ook een genot voor de zintuigen van je kat.

Voedzame Schatkamer van Essentiële Voedingsstoffen

Achter elk portiezakje of blikje Whiskas natvoer schuilt een waardevolle schatkamer van voedingsstoffen die zijn ontworpen om de gezondheid en vitaliteit van je kat te optimaliseren. Deze voedingsstoffen omvatten een uitgebalanceerd en geconcentreerd mengsel van eiwitten, vitaminen en mineralen die samenwerken om een complete voedingsoplossing te bieden die verder gaat dan alleen het vullen van de maag van je geliefde huisdier.

Eiwitten: Bouwstenen van Leven en Vitaliteit

Eiwitten zijn de bouwstenen van het leven en spelen een cruciale rol in de gezondheid van je kat. Whiskas natvoer bevat hoogwaardige eiwitten die van vitaal belang zijn voor verschillende aspecten van het kattenlichaam. Eiwitten dragen bij aan de groei en ontwikkeling van spieren, wat vooral belangrijk is voor kittens in hun groeifase. Voor volwassen katten ondersteunen eiwitten het behoud en herstel van de spiermassa, wat essentieel is voor hun actieve levensstijl.

Vitaminen en Mineralen: De Beschermende Schildwachten

Naast eiwitten omvat Whiskas natvoer een gevarieerde reeks vitaminen en mineralen die fungeren als de beschermende schildwachten van de gezondheid van je kat. Vitaminen zoals vitamine A, vitamine E en vitamine C spelen een rol bij het versterken van het immuunsysteem, waardoor je kat beter bestand is tegen ziekten en infecties. Bovendien dragen ze bij aan een heldere, gezonde huid en een glanzende vacht, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook het welzijn van je kat weerspiegelen.

Mineralen, zoals calcium en fosfor, zijn van groot belang voor de ontwikkeling en het behoud van sterke botten en tanden. Deze mineralen zijn met name relevant voor groeiende kittens, maar blijven ook gedurende het hele leven belangrijk om de structuur van het skelet te ondersteunen.

Een Volledige Voedingservaring

Whiskas begrijpt dat voeding meer is dan alleen het vullen van de maag van je kat. Het is een kans om essentiële voedingsstoffen te leveren die bijdragen aan haar algehele welzijn en kwaliteit van leven. Het merk heeft zichzelf overtroffen door een uitgebalanceerde mix van eiwitten, vitaminen en mineralen aan te bieden in elk portiezakje of blikje natvoer. Door te kiezen voor Whiskas, kies je voor een voedingservaring die niet alleen smaakvol is, maar ook wetenschappelijk is ontworpen om de gezondheid, vitaliteit en levensvreugde van je kat te bevorderen.

Gemak en Precieze Portiecontrole: De Slimme Keuze voor Kattenbeheer

Naast het verwennen van je kat met heerlijke smaken en voedzame samenstelling, biedt het voeren van Whiskas natvoer nog een belangrijk voordeel: gemak en precieze portiecontrole. Dit aspect van Whiskas natvoer is ontworpen met zowel het gemak van de eigenaar als de gezondheid van de kat in gedachten, waardoor het voeren van je geliefde huisdier een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring wordt.

Geen Giswerk, Alleen Nauwkeurigheid

Elk portiezakje of blikje Whiskas natvoer is zorgvuldig vooraf afgemeten, wat betekent dat je nooit hoeft te raden over de juiste hoeveelheid voedsel die je kat nodig heeft. Deze nauwkeurige portiegrootte is van onschatbare waarde, vooral als je bezorgd bent over het gewicht van je kat. Gewichtsbeheersing is een cruciaal aspect van de gezondheid van katten, en het vermogen om hun voedselinname nauwkeurig te meten en te reguleren kan aanzienlijk bijdragen aan het handhaven van een gezond gewicht.

Handige Portiezakjes en Blikjes

Het gebruik van portiezakjes en blikjes maakt het voeden van je kat niet alleen handig, maar ook hygiënisch. Je hoeft geen maaltijden te meten of op te slaan in luchtdichte containers. In plaats daarvan kun je eenvoudigweg een portiezakje of blikje openen en je kat voeden met een verse, smakelijke maaltijd.

Gewichtsbeheersing op Maat

Voor katten die gevoelig zijn voor gewichtsproblemen, zoals overgewicht, biedt Whiskas natvoer een effectieve manier om hun voedselinname te reguleren en te controleren. Door de voeding in vooraf afgemeten porties aan te bieden, kun je de calorie-inname van je kat nauwlettend in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze de juiste hoeveelheid voedsel krijgt zonder overmatig te eten.

Het gemak van Whiskas natvoer strekt zich uit tot het bieden van voedzaam voedsel met een vooraf afgemeten portie, waardoor eigenaren de voedselinname van hun katten beter kunnen beheren. Dit is vooral waardevol voor katten die gevoelig zijn voor gewichtsproblemen. Met Whiskas natvoer hoef je je geen zorgen te maken over het meten van maaltijden of het inschatten van porties – het merk heeft deze aspecten al voor je geregeld, zodat je vol vertrouwen je kat kunt voeden en haar gezondheid op een zorgeloze manier kunt ondersteunen.

Conclusie

Whiskas natvoer biedt een scala aan voordelen voor de gezondheid en het welzijn van je kat. Met zijn evenwichtige samenstelling, hoog vochtgehalte, smaakvariatie en essentiële voedingsstoffen, is het een voedzame keuze die je kat zal waarderen. Als liefdevolle kattenouder kun je met Whiskas natvoer zorgen voor een gelukkige, gezonde en tevreden kat. Onthoud echter altijd om voedingsveranderingen met je dierenarts te bespreken en het voedingsadvies op de verpakking te volgen voor het beste resultaat.

Top 8 Beste Whiskas Natvoer 2023!

Whiskas 1+ – Classic – Kattenvoer NatvoerSelectie in gelei

Stap binnen in een betoverende wereld van smaak en verwen je kat met onze onweerstaanbare recepten vol vlees in gelei. Elke maaltijd wordt een episch avontuur voor haar smaakpapillen, een ware symfonie van smaak die zelfs de meest veeleisende katten in vervoering brengt!

De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn als kunstwerken, zorgvuldig gecreëerd in een verrukkelijke gelei. Ze zijn perfect uitgebalanceerd om je kat niet alleen gelukkig, maar ook springlevend en gezond te houden. De sappige stukjes vlees zijn als parels, ontstaan uit de rijkdom van natuurlijke ingrediënten, verrijkt met vitamines en mineralen. Dit is de bron van haar kracht en plezier, waarmee ze haar oude dag vol vreugde kan omarmen.

Jouw toegangsbewijs voor deze smaakvolle reis bestaat uit 60 maaltijdzakjes van 85 gram, elk met een magnifieke selectie van vier klassieke vleessoorten:

 • 15 porties Kip, als een ode aan eeuwige favorieten.
 • 15 porties Rund, als een mals avontuur voor haar smaakpapillen.
 • 15 porties Lam, als een warme omhelzing van smaak.
 • 15 porties Gevogelte, als een luchtige dans van smaken.

Laat haar ziel dansen in deze symfonie van smaken, terwijl ze geniet van de voedingsrijkdom die elke hap met zich meebrengt. WHISKAS® belooft niet alleen voeding, maar ook een kunstwerk voor haar smaakzin – een ware belevenis voor haar levensreis!

Whiskas 1+ – Kattenvoer Natvoer – Vis in gelei

Treed binnen in de geheime schatkamer van smaak met onze verrukkelijke vis-in-gelei creaties, ontworpen om een smaakvolle ervaring te creëren die zelfs de meest kritische katten versteld zal doen staan!

De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn als een perfect gechoreografeerd dansensemble, uitgevoerd in een smakelijke gelei. Deze delicate symfonie van smaken is zorgvuldig in balans gebracht om je kat gelukkig en gezond te houden. De stukjes vis, geboren uit natuurlijke ingrediënten en doordrenkt met essentiële vitamines en mineralen, brengen haar alles wat nodig is voor een leven vol vitaliteit en tevredenheid.

Je ticket naar deze smaakvolle reis omvat 80 maaltijdzakjes van 85 gram, elk met een verfijnde selectie van vier vissoorten in verleidelijke gelei:

 • 20 porties Kip, een ode aan de elegantie van smaak.
 • 20 porties Eend, een weergaloze verwennerij voor de smaakpapillen.
 • 20 porties Gevogelte, een festijn voor de fijnproever in je kat.
 • 20 porties Kalkoen, een eerbetoon aan haar genietende geest.

Laat je kat baden in deze zee van smaken terwijl ze de pure verwennerij en gezondheid opslokt die elke hap met zich meebrengt. WHISKAS® zet de standaard voor voeding en verfijning, en we nodigen je uit om deel te nemen aan dit overheerlijke avontuur voor haar smaakpapillen!

Whiskas 1+ – Kattenvoer Natvoer – Gevogelte in gelei 

Domineer de smaakscene van je kat met onze culinaire creaties, boordevol smakelijke gevogelte-in-gelei recepten. Deze explosie van smaken zal zelfs de meest kieskeurige katten in verrukking brengen, en hun smaakpapillen zullen dansen bij elke onweerstaanbare hap!

Laat de WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes de dirigent zijn van een smaaksymfonie, nauwgezet gecomponeerd in een heerlijke gelei. Elk sappig stukje gevogelte, met zorg ontwikkeld uit natuurlijke ingrediënten, rijk aan vitamines en mineralen, is als een melodie van voedingsrijkdom die je kat gelukkig en vitaal houdt voor de lange termijn.

In dit unieke pakket tref je 80 maaltijdzakjes van 85 gram, elk gevuld met een selectie van vier exquise gevogeltesmaken in verrukkelijke gelei:

 • 20 verrukkelijke porties Kip
 • 20 smakelijke porties Eend
 • 20 verfijnde porties Gevogelte
 • 20 elegante porties Kalkoen

Laat je kat genieten van deze symfonie van smaken terwijl ze geniet van de voedingsrijkdom die elke hap met zich meebrengt. Bij WHISKAS® laten we voeding en verfijning samensmelten voor een leven dat klinkt als muziek in de oren!

Whiskas Classic Junior – Kattenvoer Natvoer

Stap in de betoverende wereld van verrukking en verwen je pluizige kitten met onze onweerstaanbare recepten vol sappig vlees in verrukkelijke saus. Bij elke maaltijd ontvouwt zich een symfonie van smaak die zelfs de meest veeleisende kittens zal betoveren, en haar smaakpapillen in een dans van genot zal laten kronkelen!

De Whiskas® Junior maaltijdzakjes zijn als meesterstukken, meesterlijk gemaakt in een smakelijke saus. Ze zijn op maat gemaakt om je kitten te begeleiden op haar weg naar grootsheid en kracht. Deze knapperige stukjes vlees zijn als kleine juwelen, gecreëerd uit de schatkamer van natuurlijke ingrediënten, doordrenkt met vitamines en mineralen. Hiermee voeden we haar niet alleen, maar geven we haar de energie die ze nodig heeft om te groeien, te springen en de dag door te stuiteren van spel naar spel.

Jouw toegangsticket tot deze verrukkelijke reis bestaat uit 12 maaltijdzakjes van 85 gram, elk gevuld met een prachtige selectie van vier klassieke vleessoorten:

 • 3 porties Kip, als een eerbetoon aan de koningin van smaken.
 • 3 porties Rund, als een avontuur in elke hap.
 • 3 porties Lam, als een knuffel van smaak en tederheid.
 • 3 porties Gevogelte, als een vlucht door een wervelwind van smaken.

Laat je kitten zwemmen in deze zee van smaken, terwijl ze geniet van de voedingsrijkdom die elke hap met zich meebrengt. WHISKAS® belooft niet alleen voeding, maar ook een speeltuin van smaken – een ware traktatie voor haar avontuurlijke geest!

Whiskas 7+ – Kattenvoer Natvoer – Classic

Hoewel de jaren misschien voorbij zijn gegaan, is de sprankeling in de ogen van je kat nog steeds even helder. Ze ademt levenslust en nieuwsgierigheid uit, en hoewel ze niet meer piepjong is, straalt ze nog altijd jeugdige energie uit. Toch is een beetje extra zorg op deze levensfase meer dan welkom. Geef haar daarom de weelde van WHISKAS® 7+ natvoer, speciaal vervaardigd om haar vitale organen te koesteren en haar vacht in al zijn glorie te laten schijnen.

De WHISKAS® 7+ maaltijdzakjes zijn een schitterende symfonie van smaak en zorg, uitgevoerd in een verrukkelijke saus. Elke hap is een feest van balans, ontworpen om je kat niet alleen vrolijk, maar ook stralend gezond te houden. De sappige vleesstukjes, als kunstwerkjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten, verrijkt met een regenboog aan vitamines en mineralen, bieden haar een buffet van voedingswaarden om met volle teugen van haar gouden jaren te genieten.

De toegang tot deze culinaire reis komt in de vorm van een 12-delige maaltijdzakjes set van 85 gram, met een selectie van vier klassieke vleessoorten:

 • 3 porties Kip, als een ode aan de eeuwige favoriet.
 • 3 porties Rund, als een culinair avontuur voor haar smaakpapillen.
 • 3 porties Lam, als een knuffel van smaak en tederheid.
 • 3 porties Gevogelte, als een dans van smaken in de lucht.

Laat haar smaakpapillen deze reis van genot beleven, terwijl ze haar gouden jaren vult met smaak en vitaliteit. WHISKAS® belooft haar niet alleen voeding, maar ook een symfonie van welzijn – een ware viering van haar levenslustige geest!

Whiskas 1+ – Tasty Mix – Kattenvoer Natvoer

Betreed de smaakrevolutie en prikkel de nieuwsgierigheid van je kat met onze betoverende Tasty Mix recepten, waar vis en groenten dansen in smakelijke saus. Hierbij presenteren we een ongeëvenaarde smaakervaring in elke maaltijd, die zelfs de meest veeleisende katten in haar betoverende ban zal houden!

De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn als een perfecte symfonie van smaak, uitgevoerd in een verrukkelijke saus. Elk pakketje is als een melodie van welzijn, bedacht om je kat niet alleen gelukkig, maar ook bruisend en gezond te houden. De sappige stukjes vis, met precisie vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten, verrijkt met een schat aan vitamines en mineralen, bieden haar een feestmaal van voedingsrijkdom om haar gouden jaren te verfraaien.

Jouw gouden ticket voor deze smaakvolle reis bestaat uit een 12-delige set maaltijdzakjes van 85 gram, met een selectie van vier sublieme viscombinaties in saus:

 • 3 porties Zalm & wortelen, als een avontuur voor fijnproevers.
 • 3 porties Witvis & tuingroenten, als een symfonie van smaken.
 • 3 porties Kabeljauw & zalm, als een culinaire dans van de zee.
 • 3 porties Tonijn & witvis, als een harmonieus samenspel van smaken.

Laat haar smaakpapillen dansen in deze onweerstaanbare symfonie, terwijl ze geniet van de voedingsrijkdom die elke hap met zich meebrengt. WHISKAS® belooft niet alleen voeding, maar ook een meesterwerk van smaak – een ware viering van haar levenslustige geest!

Whiskas ‘Mixed Menu’ nat kattenvoer in gelei

Laat je kat genieten van het goede leven, met een vleugje verfijning. Soms kan ze wel eens iets te enthousiast zijn… daarom is er WHISKAS® 1+ natvoer. Dit voedzame geheim geeft haar precies de juiste hoeveelheid energie om een gezond gewicht te behouden, zodat ze volop van haar dagen kan blijven genieten.

De Whiskas 1+ maaltijdzakjes zijn als een geraffineerde symfonie van smaak, uitgevoerd in een verrukkelijke gelei. Elk zakje is een meesterwerk van balans, ontworpen om je kat niet alleen gelukkig, maar ook bruisend en gezond te houden. De tongstrelende stukjes vlees, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, verrijkt met een weelde aan vitamines en mineralen, geven haar een culinair feest van voedingsrijkdom voor een lang en gelukkig leven.

Elke dag een nieuwe wervelwind van smaak: En de smaak? Daar likt ze haar pootjes bij af… Want de Whiskas maaltijdzakjes zitten niet alleen boordevol natuurlijke ingrediënten die je volwassen kat nodig heeft, maar ze komen ook in al haar favoriete smaken en texturen! Met een zee van vis-, gevogelte- en rundvarianten, verkrijgbaar in saus, gelei en knapperige stukjes casserole. Zo blijft Whiskas een ware smaakrevolutie waar je kat keer op keer naar uitkijkt.

Onthul de ingrediënten en voedingskunst: Dit sensationele pakket telt 40 maaltijdzakjes van 85g, met een heerlijke selectie van vier verleidelijke vissoorten in gelei:

 • 10 porties rund, als een elegante toets van smaak.
 • 10 porties kip, als een dans van vreugde op haar tong.
 • 10 porties zalm, als een reis door zeeën van genot.
 • 10 porties tonijn, als een muzikale oase van smaken.

Laat haar smaakpapillen dansen in deze culinaire symfonie, terwijl ze elke hap omarmt die voeding en verfijning biedt. WHISKAS® belooft haar niet alleen voeding, maar ook een ongeëvenaarde ervaring voor haar fijnproeversziel – een viering van haar prachtige leven!

Whiskas 1+ – Duo Surf & Turf – Kattenvoer natvoer

Verwen je kat met onze onweerstaanbare Duo Surf & Turf recepten, waar smaakavonturen elkaar ontmoeten in een verrukkelijke gelei met dubbel zoveel vlees- en visgenot in elke hap. Een meeslepende smaaksensatie die zelfs de meest kieskeurige katten niet kunnen weerstaan! Een dubbele dosis smaak, een overvloed aan variatie.

De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn als een harmonie van maaltijden, uitgevoerd in een smaakvolle gelei. Elk zakje is als een meesterwerk van evenwicht, ontworpen om je kat niet alleen gelukkig, maar ook levendig en gezond te houden. De sappige stukjes vlees en vis, samengesteld uit pure ingrediënten, verrijkt met een rijkdom aan vitamines en mineralen, bieden haar een culinair feest van voedingswaarde voor een lang en vreugdevol leven.

De deuren naar dit smaakfestijn openen met een 12-delige maaltijdzakjes set van 85 gram, met een verbluffende selectie van vier heerlijke duo-combinaties:

 • 3 porties Kip & kabeljauw, als een dans van land en zee.
 • 3 porties Zalm & kalkoen, als een harmonieus samenkomen van smaken.
 • 3 porties Tonijn & forel, als een avontuur in smaakontdekkingen.
 • 3 porties Rundvlees & gevogelte, als een feest van landelijke en luchtige smaken.

Laat haar smaakpapillen feestvieren in deze overvloed aan smaken, terwijl ze geniet van de dubbele dosis voedingsrijkdom die elke hap met zich meebrengt. WHISKAS® belooft haar niet alleen voeding, maar ook een symfonie van smaak – een feest voor haar smaakpapillen en ziel!

Geen keuze kunnen maken? Geen probleem. Neem een duik in de wereld van Whiskas bij Bol.com en ontdek de oplossing die speciaal voor jou en je kat is ontworpen.🐾